Jeg har pyntet meg litt…

Jeg har nå gjort en liten oppgradering på mine nettsider. De er nå flyttet over til WordPress, noe som blant annet gjør at nettsiden fungerer like fint på alle enheter som pc, nettbrett og smarttelefoner. I tillegg så vil jeg kunne legge ut nyheter og oppdatere sidene mine selv fortløpende. Begynner i det små nå, så satser jeg på at jeg kommer til å oppdatere med ujevne mellomrom fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s